Cégünk 2008-ban indult, azóta fejlődik, tevékenységi köre szélesedik. A kezdeti hibaelhárítás és kisebb projektekben való részvétel a KFKI Zrt. megbízásai alapján, mint fő tevékenység napjainkra kiteljesedett.

Partnereinknek, Megrendelőinknek biztosítani tudjuk szakembergárdánkkal, mind tevékenységi körünk kiterjesztésével szinte a teljes gyengeáramú portfóliót. Mára tevékenységi területünk a kezdeti Hajdú-Bihar megye területét átlépve, nem csak Magyarországon, hanem külföldi területekre is kiterjedt.

Törekszünk minden munkafolyamat házon belüli elvégzésre, Beszállítóink hathatós támogatásával rövid vállalási határidőt tudunk biztosítani.

A céget igyekeztünk mobilizálni, melynek eredményeként autóparkunkat folyamatosan bővítjük, ennek köszönhetően felgyorsult Partnereink kiszolgálása és nagymértékben lecsökkent a megrendeléstől a teljesítésig eltelt idő. Fiatal, összeszokott, és felkészült munkatársainkból álló csapatunk, szakmában eltöltött több mint 10 éves szakmai gyakorlattal igyekszik mindig és minden körülmények között a legjobb és legkedvezőbb megoldást nyújtani minden partnerünk részére.

Fontos számunkra, hogy mindig a legjobban és a leggyorsabban szolgáltassunk.

Kapott feladatokat a legjobb minőségben végzik szakembereink. Ennek köszönhető, hogy a T-Systems Zrt. szerződést kötött cégünkel, strukturált és hagyományos telekommunikációs hálózat kivitelezési munkálatokra.